Ge din hy ett vårlyft!

När det är vår vill man genast springa ut ur sin vinterlya, mysa på uteserveringar och ta långa promenader! Det vill säga: man vill inte bli tvungen att gömma sig för att man har en stor blemma på kinden som resultat av de stora väderförändringarna. Här får du tips om hudvården som ger lyster åt din vintertrötta hy.

För alla er som inte testat det än: testa Dermalogica. De har en hel vetenskap i ryggen och är ett välutvecklat hudvårdsmärke som är älskat och hyllat av många. Genom mediernas bäst-i-testreportage är det inte alls ovanligt att Dermalogica finns som given favorit. I Expressen får till exempel deras primer en klar 5:a. Därför är det dags att ge det ett försök, och undvika blemmor eller finnar som får en att vilja gömma sig tills det är dags att gå i idé igen nästa vinter… Skaffa dig en strategi för din hudvård: är det att upprätthålla din balans, få bort orenheter eller ge den lite extra lyster?

Hudvårdsrutin A och O

Det första du ska göra på morgonen är att skölja ansiktet med ljummet vatten. Det behöver inte vara svårare än så. Många gör misstaget att dra på sina finfina kvalitetsprodukter i ansiktet, men glömma att skölja av det innan du sätter igång. Det är viktigt att all smuts, svett och damm från kudden som kommit med på ditt ansikte försvinner innan du börjar smörja in dig.

Det finns en massa olika produkter som är bra för din hud. Det bästa är egentligen att vara sparsam och inte köpa på sig för mycket. Det är nämligen viktigt att vara strategisk med din hudvård, och regelbunden. Därför är det bästa att du köper på dig ett bra baslager av kvalitetsprodukter inom hudvård som stärker och främjar hyns naturliga lyster. Sedan är det viktigt att du rengör två gånger om dagen: första gången när du stiger upp och andra gången innan du går och lägger dig. Det är viktigt eftersom du inte vill att ditt ansikte ska vara fullt med smuts från avgaser och annat som livet under en dag faktiskt samlar på sig.

 

Scroll to top