Haka på trenden med löshår

Långt och fylligt hår över en natt, är det verkligen möjligt tänker säkert många. Tack vare bra produkter som appliceras av professionella experter blir det där magiska hårsvallet verklighet.

Varför fega istället för att våga haka på löshårstrenden! Häng med för att lära dig mer om den populära skönhetsdetaljen och saker att tänka på när du sätter in löshår.

Välj rätt salong

När du funderar på att sätta i löshår i ditt vanliga hår för första gången är det viktigt att låta rätt frisör fixa jobbet. Välj inte den närmaste salongen utan undersök med vänner och bekanta för att se om någon kan rekommendera en bra salong. Det finns numera riktigt smidiga alternativ på nätet där du direkt kan boka tid hos en professionell extensionsstylist på din ort. Kika in och läs mer här om att boka tid för hårförlängning på nätet. Den här sortens tjänster är inte bara smidiga rent praktiskt utan erbjuder också rådgivning för dig som inte är helt säker kring valet av extensions.

Rätt skötsel A och O

Det är kanske inte särskilt konstigt att ett löshår behöver rätt skötsel för att hålla sig fint. I en artikel på Damernas Värld ger hårbloggaren Elin följande råd:

-Tvätta med måtta.

Du ska med andra ord inte tvätta löshåret lika ofta som du normalt tvättar ditt naturliga hår. Det sliter i onödan på håret och gör att löshåret tappar sin glans och vitaminer eller masker lönar sig inte på löshår.

Ett annat viktigt råd för att säkerställa ett snyggt resultat är att göra extensions på ett hår som är minst 1 dm långt. Allt för kort hår brukar inte ge ett bra slutresultat och risken finns att det ser väldigt onaturligt ut.

Scroll to top