Inspireras av kändisarnas handväskor

Hur hittar man egentligen den där perfekta kuvertväskan, eller avlastingsväskan för sjalen en sommardag när det eventuellt drar lite kallare fram mot kvällen? Är du också lite av en väskfantast så spanar du säkert redan in senaste trenderna som kändisarna bär. Vi kan konstatera att svart aldrig verkat gå ut modet, och att matta och blanka väskor tävlar om uppmärksamhet. Här kommer lite tips, och kan dessutom avslöja vad självaste drottning Elizabeth förvarar i sin handväska!

När det är dags för riktigt fina handväskor du kan ha både till vardags och till fest brukar Edblads ha ett snyggt och stilrent utbud. För visst kan man falla för den där helknasiga väskan, men det är de där med extra classy stil som man tillslut använder mest. Här spanar vi in kändisarnas väskor och får inspiration för hur du kan bära upp den riktigt snyggt i år. Och vad döljer sig egentligen i en drottnings handväska?

”Inte utan min väska”

Känner du igen citatet? Det kommer från Englands, eller kanske världens, Drottning av väskor. Vi pratar förstås inte om någon annan än Queen Elizabeth, som i varje sammanhang ses med en ny söt väska tillsammans med en stilren dress som hon bär upp med sådan finess. Den här kvinnan har verkligen satt dress och väska på sin spets, och hon kan nog bära upp precis alla färger. Ena dagen kommer hon i helgrått, strikt och avskalat – bara för att nästa dag chockera och imponera med skrikade, bjärta färgkombinationer. Och aldrig, aldrig, utan sin kära väska. Det är nästan så man blir nyfiken på vad hon förvarar i den, vad tror ni?

Enligt våra källor förvarar väskan en spegel, en näsduk, ett par glasögon, penna, lite minttabletter och liten plånbok. Men framför allt använder hon väskan för att skicka hemliga signaler till sitt hov! Byter hon plötsligt hand som håller i väskan, signalerar hon att hovdamen ska rycka in för att avsluta konversationen med den som Elizabeth talar med. Smart, om man hade samma kodspråk med sina kompisar.

Kombinera väska med bästa outfit

Så om vi bortser från drottning Elizabeth och hennes underbara outfits, vilka fler kändisar har vi då att inspireras av? Varför inte ägna lördagskvällen åt lite moderesearch? För oavsett vad man tycker om melodifestivalen är det ett ypperligt tillfälle att se sig om efter vad nutidens showbizmänniskor bär. För dem är det nämligen superviktigt att leverera en stenhård outfit, så spana in modereportaget i Expressen här!

För den som är extra fyndsugen finns ju också det här mycket trevliga reportaget där man kan få inspiration till det senaste inom accessoarer som handväskor, skor och sjalar! Lite av ett mecka för oss som älskar allt som förgyller och höjer upp ens outfit lite extra, inte sant? Och varför inte alltid ha Queen Elizabeths handväska och övriga outfit i åtanke, när du ska klicka hem något. Det är så man håller sig som en drottning, både i vardagen och på festen!

Scroll to top