Så kan du få hem gratisprodukter

Det blir allt mer populärt att jaga gratisprodukter online. Det är praktiskt för att du faktiskt kan få saker gratis, och därmed testa saker innan du vet om du vill köpa dem. Det finns massor av företag som delar ut gratisprodukter av olika slag, det gäller bara att hitta de bästa. 

På https://greatoffers.se/produkt/ kan du se ett stort utbud av olika gratisprodukter, samlade på ett och samma ställe. På så vis slipper du leta intensivt efter vad för produkter du kan få. Men det finns såklart andra sätt att få hem gratisgrejer på. Här skriver vi om vad proffs på området tipsat om.

Tips från mästare på gratisgrejer

I en artikel från Hemmets kan man läsa om Petra som under flera års tid systematiskt letat efter företag som erbjuder gratis saker. Hon har lyckats bra och det har slutat med att hennes ekonomi blivit bättre. Hon lägger cirka två timmar per dag på att leta gratisgrejer och genom att bland annat delta i marknadsundersökningar kan man få en hel del grejer. Biobiljetter brukar Petra få genom läsarpaneler, och buljong kan man till exempel få genom att svara på frågor på företagens hemsidor. Många företag har liknande saker som de erbjuder. I en artikel från Expressen kan man läsa om flera olika rabattjägare. Där säger en att hon börjar sin dag med att läsa igenom massor av nyhetsbrev hon prenumererar på för att hitta olika rabatter. En av rabattjägarna säger att hon inte får lite parfymprover då och då, utan att hon får gratis saker för runt 100 000 kronor per år. Det handlar om att vara aktiv för att lyckas, leta ordentligt, läsa bloggar, ladda ner appar, använda ett kort som ger dig poäng på varje köp och så vidare.

Goodiebags – en annan typ av gratisgrejer

Goodiebags är en annan typ av populära gratisgrejer som man kan få på olika event och fester, så dessa är inte lika lätta att jaga om du inte är bjuden på en sådan tillställning det vill säga. Några som tillexempel delade ut goodiebags på sitt kungliga bröllop är Meghan och Harry, som Di skriver om. Dessa goodiebags ska ha delats ut till de omkring 2600 bjudna gästerna och de var superpopulära, så poppis att många gäster valde att auktionera ut dessa för tusentals pund efter bröllopet och därmed också tjäna en hacka på sina gratisprodukter.

Scroll to top